Reiki Vorden


Meer weten? Neem vrijblijvend contact op

Opleiding tot Luisterkindwerker

Ook jij kunt Luisterkindwerker worden
De opleiding tot Luisterkindwerker van Diana van Beaumont is uniek!
Inmiddels is de Luisterkind methode in meer dan 30 landen bekend en er zijn al heel veel kinderen tussen de 0 en 100 geholpen.

  
  Diana van Beaumont heeft een aantal mensen, waar ik er een van ben, opgeleid tot Luisterkind-Trainer.
  Ik ben daar ongelofelijk blij mee, want lesgeven is mijn passie.
  Zeker als het onderwerp mij zo aan het hart gaat als Luisterkind.

 

Gecertificeerde opleiding
Diana van Beaumont heeft een CRKBO certificaat. Daardoor is de Opleiding Luisterkindwerker een officieel erkende Kort Beroepsopleiding (niveau MBO+). In de half jaar durende opleiding leer je, in een combinatie van theoretisch en praktisch werk, werken met de unieke Luisterkind-Methode.

Opleiding in Vorden tot Luisterkindwerker
Op 6 locaties verspreid over Nederland en Belgie wordt de gecertificeerde opleiding tot Luisterkindwerker gegeven,
Ik verzorg de opleiding in Vorden.

Als locatie heb ik gekozen voor de "Wildenborchse Kapel" in het buitengebied van Vorden (bij Zutphen).
Woon jij in een ander deel van Nederland, kijk dan op mijn pagina links voor informatie over de andere trainers en kijk voor verder informatie en aanmelding op de website van Diana.

Opleiding tot Luisterkindwerker
Je leert werken met de unieke Luisterkind-Methode. Hierbij werk je, volledig op afstand, aan het welzijn van het kind of de volwassene, zonder dat er een klant in je praktijk aanwezig is.

Agenda opleiding 2018
- de zaterdagen: 14 april 2018, 19 mei 2018, 16 juni 2018, 14 juli 2018 en 8 september 2018 VOL
- de zaterdagen: 22 seotember, 13 oktober, 10 november, 15 december em 12 januari 2019

Modules voor gediplomeerd Luisterkindwerkers
Alle modules worden door mij gegeven in Leusden. 
Zie voor de diverse data de website van Diana van Beaumont

Heb je nog vragen of behoefte aan meer informatie
Stuur mij een email

Wil je je aanmelden
Kijk voor meer informatie over de opleiding en voor aanmelding op de website van Diana van Beaumont
Je kunt daar ook de opleidingsbrochure downloaden.

Ervaringen
Hieronder 2 heel uitgebreide ervariingen.
Voor kortere reacties verwijs ik naar mijn pagina Ervaringen

In juli van dit jaar ronde ik de opleiding af bij Rianne. Wat een heerlijk moment want nu kon ik mezelf eindelijk aan de wereld laten zien. Na de eerste trainingsdag had ik mijn website al klaar en stond ik te popelen om dit moois met de buitenwereld te delen.
Het was voor mij af en toe best frustrerend dat de opleiding niet sneller kon. Rianne heeft mij hier goed in begeleid en achteraf was de tijdsduur precies goed. Ik heb heel veel geoefend en bij elke oefen afstemming groeide het vertrouwen in mijn eigen kunnen meer en meer. Dit is wat ik kan en ik mag het delen, hoe bijzonder is dat. Ik ben alle mensen, zielen en dieren dankbaar die mij het vertrouwen gaven door een oefen afstemming voor hen te mogen maken.
Ik kwam in contact met de opleiding doordat ik voor mezelf een afstemming had aangevraagd bij Marline Wieggers-Schreuder. Tijdens het lezen van deze bijzondere afstemming werd het me steeds meer duidelijk; dit kan en wil ik ook. Niet lang daarna ben ik dan ook begonnen met de opleiding. Rianne heeft een fijne open manier van les geven en ze voelt goed aan wat er nodig is.
De woorden van Rianne, “jouw afstemming klopt altijd”, staan in mijn geheugen gegrift. Dit gaf en geeft mij elke keer weer het vertrouwen dat het klopt wat ik op papier zet. Elke afstemming weer ben ik verwonderd over de verbinding die je met de ander hebt en hoe je de ander verder kunt helpen door hem/haar zelf aan het woord te laten. Op mijn website staat dan ook: In het onderbewuste liggen vaak meer antwoorden klaar dan je zo kunt bedenken.
De meest bijzondere ervaring voor mij was een oefen afstemming op mijn eigen kinderwens in januari van dit jaar. Direct had ik contact met een ziel die stond te springen om bij ons te komen. Het was duidelijk dat dit het juiste moment was. Ook na de afstemming kwam deze ziel regelmatig langs en voelde ik hoe vertrouwd de verbinding al was. De volgende stappen werden gezet en half februari 2017 wordt dit bijzondere kindje verwacht.
Inmiddels zijn Lotje en Kyra de trotse moeders van dochter Cato.
Lotje Opdam www.lotjeopdam.nl

Wat een feestje is het om deze post te mogen schrijven! En zo heerlijk blij en energiek voelt het telkens weer als ik iets mag doen dat verbonden is aan Luisterkind.
Ik ben Fieke Veldhuis, ik woon in Apeldoorn met mijn man Machiel en onze kinderen Jidde (3 jaar) en Ninthe (1 jaar). Sinds bijna tien jaar werk ik als fysiotherapeut, met als specialisatie psychosomatiek. Zowel in mijn werkend als persoonlijk leven keert de invloed van het onderbewustzijn steeds terug. Dat ik hier nu zelf mee kan werken vind ik een groot cadeau.
De opleiding vond ik een heel bijzondere ervaring, om met een groep supermooie en liefdevolle mensen zo intensief gezamenlijk te leren en onszelf te ontwikkelen. De begeleiding van Rianne Leijten is hierbij precies wat nodig is, down-to-earth, veilig en vol vertrouwen en een lieve knuffel op z'n tijd. Rianne voelt exact aan waaraan behoefte is, zowel in de groep als individueel, oprecht geïnteresseerd en zeer betrokken. Door haar no-nonsense en doortastend handelen verliepen de cursusdagen heel gestructureerd en haar enthousiasme, humor, twinkelende ogen en schaterende lach maakten de dagen echt een feestje. Ook het contact, de feedback en adviezen buiten de cursusdagen vond ik zeer waardevol. Rianne is heel positief en integer, zij heeft mij hiermee veel vertrouwen en mogelijkheid tot groei gegeven, op alle vlakken.
Het mooie van Luisterkind vind ik de helderheid, in een afstemming lees je precies terug wat in het contact besproken en gebeurd is. Er zit geen censuur of persoonlijke invulling in, wat het voor mij heel puur maakt. Het afstemmen ervaar ik iedere keer weer als wonderlijk, evenals de reacties achteraf. Daarnaast is het prachtig welke stappen er door een afstemming kunnen worden gemaakt in het dagelijks leven.
Ik wens het iedereen toe om op deze manier in contact te komen met jezelf of je naaste, alleen al vanwege de enorme liefde die je kunt ervaren.
Fieke Veldhuis www.fiekeveldhuis.nl

Rianne
Luisterkind-Trainer


Rianne Luistert
Privacy Verklaring | Copyright © 2018 Rianne Luistert